Pripravujeme

autor neuvedený

autor neuvedený

Pripravujeme

Burina na zjedenie - Bojovať s burinou, alebo ju jednoducho zjesť? 50 skvelých receptov

Titul zatiaľ nebol hodnotený

Hodnotenia
BURINA AKO SUROVINA NA VARENIE? SKVELÝ NÁPAD!
Napriek tomu, že ju nikto nesadil, nehanebne sa rozpína v záhradách a oberá ich majiteľov o čas i o nervy – burina. Kniha pútavo predstavuje postupy, ako sa zbaviť tohto nezvaného hosťa, prípadne ako ho zužitkovať v kuchyni.

Elke Schwarzerová v dvadsiatich ôsmich výstižných kapitolách opisuje každú z týchto tvrdohlavých osobností a vysvetľuje, ako ich pomocou pletia a trikov elegantne dostať pod kontrolu. A keď sa nám už tieto otravné rastlinky vtierajú do priazne, bola by škoda, keby neskončili na tanieri. Vo vyše 50 receptoch s divými bylinkami od fašírok z pŕhľavy až po arabský šalát tabbouleh z huľavníka s brusnicami nám Susanne Hanschová ukazuje, že divé rastliny môžu stáť aj za originálnym a lahodným kulinárskym zážitkom.

A ktovie, možno po niektorom z vlastnoručne pripravených jedál ani vy už nebudete na tieto rastlinky hľadieť ako na burinu.

Z nemeckého originálu Der Giersch muss weg (Verlag Eugen Ulmer GmbH) preložila Elena Grohová.

Ponuka

Katalóg

Nový katalóg učebníc pre základné školy.

Kontakty

IKAR, a. s.

divízia PRÍRODA
Miletičova 23
821 09 Bratislava

02/49 104 333
ikar@ikar.sk

Ste prihlásený ako súkromná osoba!

Ste prihlásený ako veľkoobchod!

Ste prihlásený ako škola!