Novinky

Chlapci z Biloxi

Chlapci z Biloxi

John Grisham

Podivuhodný príbeh Georga von Nič

Podivuhodný príbeh Georga von Nič

Cilla a Rolf Börjlindovci

Ako žijeme? Príbeh o vydrách

Ako žijeme? Príbeh o vydrách

Pam Ayres, Nicola O´Byrne

Žena vo mne

Žena vo mne

Britney Spears

Správy

Tlačová konferencia VARÍME S LÁSKOU

29.10.2014

Tlačová konferencia VARÍME S LÁSKOU

VIETE, ČO DOKÁŽE ZDRAVÁ STRAVA?

Chcete sa stravovať zdravšie a neviete, ako začať?  Táto kniha vám ukáže, že variť jednoducho, zdravo a chutne z prirodzených potravín nie je až také zložité a finančne náročné, ako ste si možno mysleli.

 

Dňa 27. októbra sme do života uviedli ďalšiu horúcu novinku z nášho vydavateľstva - titul VARÍME S LÁSKOU.Krst moderovala Andy Timková.

 

Autori, Peter Planieta a Zuzana Marková, vám v knihe VARÍME S LÁSKOU ponúkajú vzorové jedálničky na celý deň, čím vám uľahčia premýšľanie o tom, čo navariť. Nezabúdajú pritom ani na maškrtníkov.Navyše vám kniha dáva praktické tipy, aké kroky treba urobiť pri zmene stravovania a oboznamuje vás s potravinami, ktoré sa oplatí zahrnúť do vášho jedálnička.

 

Recepty sú zoradené podľa ročných období, neobsahujú mäso a ani veľké množstvo surovín a nie sú náročné na prípravu.  Pomocou nich sa presvedčíte, že kvalitné a správne jedlo je tou najlepšou investíciou do vášho zdravia.

 

Striedmosť, pravidelnosť a jednoduchosť alebo „jeme preto, aby sme žili, nežijeme preto, aby sme jedli“. Knihu VARÍME S LÁSKOU nájdete v každom dobrom kníhkupectve alebo na www.priroda.sk.

 

O našom krste písali aj v médiách:

 

"Peter Planieta sa zaoberá zdravou stravou už vyše 10 rokov a až teraz sa rozhodol vydať knihu. Pred pár hodinami o titule Varíme s láskou (Vydavateľstvo Príroda) diskutoval na tlačovej konferencii v Slovenskej pedagogickej knižnici v Bratislave aj so spoluautorkou Zuzanou Markovou, autorkou receptov pre deti, a celé to moderovala Andy Timková, taktiež milovníčka jedál, ktoré sú chutné a pre naše telo liečivé. Kniha vychádza zo stravy našich predkov (strukoviny, obilniny, zelenina, ovocie...), autori vysvetľujú, ako potraviny ukladať, kombinovať, akú majú liečebnú silu, ktoré orgány posilňujú...

Dôležitá je pestrosť stravy, podľa Planietu jedia ľudia v priemere 20-25 druhov pokrmov stále dookola, a pritom, na porovnanie, sa dá len z ovsených vločiek vyčarovať až 150 druhov kaší. Knihu pokrstil Andrej Čajko, riaditeľ vydavateľstva Bio and Life, pokropením vodou, ktorej predtým dodal energiu v podobe polodrahokamov. Na autorov sa môžete tešiť aj na Bibliotéke 8. novembra v stánku Čítame s chuťou, kde budú pripravovať rýchle, jednoduché a výživné jedlá."

 

Knižná revue

Ponuka

Katalóg

Nový katalóg učebníc pre základné školy.

Kontakty

IKAR, a. s.

divízia PRÍRODA
Miletičova 23
821 09 Bratislava

02/49 104 333
ikar@ikar.sk

Ste prihlásený ako súkromná osoba!

Ste prihlásený ako veľkoobchod!

Ste prihlásený ako škola!